Nyheder

Nyheder


Her vil der løbende blive lagt nyheder ind.


Sidste nyt:               BUTIKKEN ER LUKKET TORSDAG D. 12. DECEMBER PGA SYGDOM
ÅBNINGSTIDER EFTER SOMMERFERIEN
MED OPSTART TORSDAG D. 5. SEPTEMBER
Torsdag kl. 12.00 - kl. 18.00


(SYCAFÉ FRA KL. 9.00 - 12.00)


ÆNDRINGER I ÅBNINGSTIDEN HOS LE QUILT


Da mit helbred ikke kan blive ved at klare at stå i butikken hele dagen, har jeg været nødt til at tage nogle beslutninger, som betyder reduktion af butik og åbningstider.

Le Quilt som du kender den, lukker 15. juni 2017 og åbner igen 15. september 2017 men kun med åbent hver torsdag kl. 12.00-18.00.

Butikken bliver reduceret til at ha' ca. 400 ruller stof, diverse mellemvat og selvfølgelig tråd og lidt tilbehør. Det kommer til at foregå i vores kursuslokaler i kælderen, da resten af huset bliver udlejet.

Der vil til gengæld komme flere kurser, da jeg får tid til at undervise om dagen, ligesom Dorte Gjelstrups kurser fortsætter.

Det får ingen betydning for vores dejlige kurser på Femhøj, som fortsætter - og der kommer nu endnu en uge, nemlig uge 48.

Så er der igen mulighed for en uge på Femhøj!

Der er nu lavet tre uger hvert år. Henholdsvis uge 12, uge 46 og uge 48.


Konceptet er lavet om, så det ikke mere er en uge, som man kun bruger på at færdiggøre sine UFO'er, men også en uge med muligheder for at lære nyt - det kan være flettequilt, sy med frysepapir eller på paperpiecing - der er kommet skønne nye taskemønstre, Poppinstasken, skovturskurven, vinkøler, små søde og nemme juleting, spændende nye linealer, trapunto-syning, indfældning af cirkler, stitchery, billedtæpper, frihåndsquiltning på symaskine eller noget helt andet.
ÅBNINGSTIDER

Torsdag kl. 12.00 - kl. 18.00-o0o-
-o0o-


Vi har startet samarbejde med Beo Beo Quilteværksted, således at man nu kan indlevere sine tæpper hos os til quiltning hos Beo Beo Quilteværksted. Læs mere på www.beobeo.dk


Vores meget populære "Fri-undervisning" torsdag formiddag kl. 9.00 - 12.00 fortsætter selvfølgelig.

Det er stadig ikke decideret undervisning, men meningen er at man kan komme og få hjælp til at komme videre med det syprojekt man er igang med, eller få hjælp til at komme igang med noget nyt. Eller bare har lyst til at sidde og sy med andre.

Det koster 50,- kr. pr. gang og der er inkluderet kaffe og the.

Copyright ES-Data©