Nyheder

Nyheder

 

Her vil der løbende blive lagt nyheder ind.

 

Sidste nyt:

 

ÆNDRINGER I ÅBNINGSTIDEN HOS LE QUILT

 

Da mit helbred ikke kan blive ved at klare at stå i butikken hele dagen, har jeg været nødt til at tage nogle beslutninger, som betyder reduktion af butik og åbningstider.

Le Quilt som du kender den, lukker 15. juni 2017 og åbner igen 15. september 2017 men kun med åbent hver torsdag kl. 12.00-18.00, samt hver anden onsdag aften kl. 18.30 - 22.00.

Butikken bliver reduceret til at ha' ca. 400 ruller stof, diverse mellemvat og selvfølgelig tråd og lidt tilbehør. Det kommer til at foregå i vores kursuslokaler i kælderen, da resten af huset bliver udlejet.

Der vil til gengæld komme flere kurser, da jeg får tid til at undervise om dagen, ligesom Dorte Gjelstrups kurser fortsætter.

Det får ingen betydning for vores dejlige kurser på Femhøj, som fortsætter - og der kommer nu endnu en uge, nemlig uge 48.

 

Vi holder OPRYDNINGSSALG!

Her vil masser af stofferne i butikken bliver solgt ud med -50% = 72,50 kr/meter ved køb af min. 1 meter.

Alt tilbehør som vi ikke skal fortsætte med at sælge, bliver solgt med -30%.

Oprydningssalget fortætter til torsdag d. 15. juni kl. 17.30.

 

 

 

 

Så er der igen mulighed for en uge på Femhøj!

Efter vores store succes her i november sidste år, er der lavet tre uger i 2017. Henholdsvis uge 12, uge 46 og uge 48.

Uge 46 er stort set optaget allederede, men to nye uger bliver uge 12; fra søndag d. 19. marts kl. 14, til fredag d. 24. marts kl. 13.30, og uge 48; fra søndag d. 26. november kl. 14 til fredag d. 1. december kl. 13.30.

Konceptet er lavet om, så det ikke mere er en uge, som man kun bruger på at færdiggøre sine UFO'er, men også en uge med muligheder for at lære nyt - det kan være flettequilt, sy med frysepapir - måske en New York Beauty - stitchery, billedtæpper eller noget helt andet.

 

 

 

ÅBNINGSTIDER

Mandag - torsdag kl. 1200 - kl. 1730

 

 

-o0o-

 

 

Vi har startet samarbejde med Beo Beo Quilteværksted, således at man nu kan indlevere sine tæpper hos os til quiltning hos Beo Beo Quilteværksted. Læs mere på www.beobeo.dk

 

Vi har stadig en del stoffer til 70,- kr. pr. meter (mindstesalg ½ meter).

 

Vores meget populære "Fri-undervisning" torsdag formiddag kl. 9.00 - 12.00 er nu udvidet til også at gælde hver anden onsdag (lige uger) om aftenen kl. 18.30 - 21.30 for at tilgodese de kunder, som går på arbejde, eller af anden grund ikke kan deltage om formiddagen. Onsdagene kræver dog tilmelding senest tirsdag eftermiddag.

 

Det er stadig ikke decideret undervisning, men meningen er at man kan komme og få hjælp til at komme videre med det syprojekt man er igang med, eller få hjælp til at komme igang med noget nyt. Eller bare har lyst til at sidde og sy med andre.

 

Det koster 50,- kr. pr. gang og der er inkluderet kaffe og the.

 

Tilmelding skal ske på tlf.: 40608049, som sms på samme nr. eller i butikken senest dagen før.

Copyright ES-Data©