Nyheder

Nyheder

 

Her vil der løbende blive lagt nyheder ind.

 

Sidste nyt:

 

 

ÆNDRINGER I ÅBNINGSTIDEN HOS LE QUILT

 

Da mit helbred ikke kan blive ved at klare at stå i butikken hele dagen, har jeg været nødt til at tage nogle beslutninger, som betyder reduktion af butik og åbningstider.

Le Quilt som du kender den, lukker 15. juni 2017 og åbner igen 15. september 2017 men kun med åbent hver torsdag kl. 12.00-18.00.

Butikken bliver reduceret til at ha' ca. 400 ruller stof, diverse mellemvat og selvfølgelig tråd og lidt tilbehør. Det kommer til at foregå i vores kursuslokaler i kælderen, da resten af huset bliver udlejet.

Der vil til gengæld komme flere kurser, da jeg får tid til at undervise om dagen, ligesom Dorte Gjelstrups kurser fortsætter.

Det får ingen betydning for vores dejlige kurser på Femhøj, som fortsætter - og der kommer nu endnu en uge, nemlig uge 48.

 

 

 

 

Så er der igen mulighed for en uge på Femhøj!

Efter vores store succes her i november sidste år, er der lavet tre uger i 2017. Henholdsvis uge 12, uge 46 og uge 48.

Uge 46 er stort set optaget allederede, men to nye uger bliver uge 12; fra søndag d. 19. marts kl. 14, til fredag d. 24. marts kl. 13.30, og uge 48; fra søndag d. 26. november kl. 14 til fredag d. 1. december kl. 13.30.

Konceptet er lavet om, så det ikke mere er en uge, som man kun bruger på at færdiggøre sine UFO'er, men også en uge med muligheder for at lære nyt - det kan være flettequilt, sy med frysepapir - måske en New York Beauty - stitchery, billedtæpper, frihåndsquiltning på symaskine eller noget helt andet.

 

 

 

ÅBNINGSTIDER

Torsdag kl. 12.00 - kl. 18.00

 

 

-o0o-

 

 

Vi har startet samarbejde med Beo Beo Quilteværksted, således at man nu kan indlevere sine tæpper hos os til quiltning hos Beo Beo Quilteværksted. Læs mere på www.beobeo.dk

 

Vores meget populære "Fri-undervisning" torsdag formiddag kl. 9.00 - 12.00 fortsætter selvfølgelig.

Det er stadig ikke decideret undervisning, men meningen er at man kan komme og få hjælp til at komme videre med det syprojekt man er igang med, eller få hjælp til at komme igang med noget nyt. Eller bare har lyst til at sidde og sy med andre.

Det koster 50,- kr. pr. gang og der er inkluderet kaffe og the.

Copyright ES-Data©